Наталя | 2021-09-28 17:11:52

Цистит

Женщина 58 лет имеет сахар и гепатит С.Какое проверенное лекарство от Цистита порекомендуете?

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Доброго дня. За підозри на цистит рекомендується відвідати не тільки уролога. Жінкам потрібен гінеколог, оскільки інфекція може бути присутньою в піхві. У чоловіків цистит тісно пов’язаний зі станом простати, тому похід до проктолога обов’язковий. Загалом, діагностика циститу включає два напрями — інструментальний та лабораторний. Інструментальні методи: УЗД нирок, сечового міхура й сечоводу. Рентгенографія. Протипоказана вагітним жінкам, а УЗД у «положенні» не завжди показує деякі відділи уретри. Тому профілактика циститу важлива ще на етапі планування вагітності. Комп’ютерну томографію призначають в окремих випадках. Аналізи на цистит: Загальний аналіз сечі та крові. Наявність лейкоцитів свідчить про розвиток інфекції. Біохімічний аналіз крові визначає зміни в нирках. Аналіз за Нечипоренко під час циститу показує приховане запалення. Цей метод оцінює осад сечі. Бакпосів сечі та мазок на мікрофлору з органів репродуктивної системи. Допомагають визначити збудника й підібрати антибіотик. Після підтвердження діагнозу лікар визначає, як лікувати цистит у кожному окремому випадку.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.