Гутнік Маргарита Олександрівна | 2021-09-22 12:40:52

Гіпотеріоз

Добрий день,шановний лікарю,прокоментуйте ,будь-ласка.дівчина 23 роки має псоріаз каплевидний легкої форми,ттг 5,57т4 0,85 т3 2,61АТПО<9,дефіцит вітаміну Д,менструальний цикл в нормі,але є ектопія,цитологія в нормі,скарги на холод в кінцівках,але після фіз вправ і навантажень хороше самопочуття,іноді є емоційна роздратованість,запори,стреси,чи можна це вважати гіпотеріозом?Гінеколог призначила:метіда,вітамін д3,тазалок,вагінальні свічі,до ендокринолога ще не встигли звернитуся на консультацію.Рік назад щитовидна залоза аналізи були в нормі.Дякую дуже.

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрий день! Рекомендую включити до комплексу лікування еутирокс 25 мкг до снідонку, йосен 1 тб 1 раз на день. Повторити через 3 місяці ТТГ, вТ4,антитіла до тиреоглобуліну.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.