Может ли быть ошибка в диагнозе?

Может ли быть такое что поставили диагноз ВИЧ при беременности 5 лет назад и я не принимаю ни каких лекарств и ребенок родился своим путём и здоровый. И не один половой партнёр не заразился от меня. За все 5 лет! Может ли это быть ошибкой диагноза?

Ответы врачей 1

677
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
фтизиатр, инфекционист, специалист по ВИЧ
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 0-800-50-30-80
Доброго дня!  На жаль, гарантувати те, що дитина народилась без ВІЛ, я не можу. Існують випадки, коли діти народжуються здоровими. Але перевірити це можливо лише здійснивши обстеження. Також, якщо дитина вигодовувалась грудним молоком, а мати не приймала терапію, то це збільшує ризик інфікування.  Рекомендуємо Вам звернутися у найближчий СНІД-центр або Кабінет "Довіра" та зробити тест на ВІЛ. Якщо він виявиться позитивним, то необхідно протестувати дитину.  Щодо того, що не інфікувалися партнери. Для чоловіка ризик інфікування статевим шляхом при одноразовому контакті складає менше 1%, тому враховуючи ці дані, цілком можливо, що чоловіки не інфікувались. Але, знову ж таки, потрібно все перевіряти тестуванням. Адже ВІЛ-інфекція довгий час себе ніяк не проявляє, смптоми з'являються зазвичай вже на 4-й клінічній стадії, коли рівень імунітету значно знижено.  Прийом препаратів зупиняє розмноженя вірусу в організмі. Відповідно імунітет починає поступово відновлюватися через певний період. Тестування та терапія і Україні є безкоштовними. Адреси центрів Ви можете знайти на нашому сайті - www.helpme.com.ua/ua/places/default.html або звернувшись за номером 0800 500 451 Дякуємо за довіру! Будьте здорові! 
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.