Татьяна | 2021-03-17 22:53:56

Щитовидка

Доброго дня! Жінка, 36 років. Діагноз - аутоімунний териоідний гіпотеріоз. Призначення лікаря: Еутирокс 50, + Йосен. Після пройому близько року показники ТТГ та Т4 вільний були в нормі в середніх значеннях. Контроль показників зараз - ТТГ трохи перевищено (при нормі до 4 - показник 4.43). Т4 в - в нормі в середніх значеннях. Питання - потрібно збільшувати дозу Еутироксу до 75мг, щоб ТТГ вийшло в норму? Дякую за відповідь!

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Доброго дня! За умови, що Ви плануєте вагітність, слід збільшити дозу еутироксу на 12,5 мкг і проконтролювати ТТГ через 2 місяці. В іншому випадку (немає інформації про титр антитіл до ТПО) рекомендую на попередній дозі еутироксу посилити фізичну активність, додати міоксель по 1 саше 2 рази на день 2 місяці і зробити контроль ТТГ через 2-3 місяці.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.