Карина | 2021-03-10 19:04:11

Затримка місячних один місяць

Доброго дня мені 16р. , в зв'язку з алергією мені заборонили їсти жирне, жарене, мучне і цукор, дозволялось виключно правильну їжу. Через це я за певний час схудла на 11 кг. До цього моменту місячні були регулярні, проте зараз вони відсутні. Я не часто вживала продукти тваринного походження, проте через затримку почала пити кефір та їсти варені яйця, це єдині тваринні продукти в моєму раціоні. До м'яса в мене велика відраза, тому їсти його не можу. До того ж зараз активно готуюсь до ЗНО, а це викликає величезний стан стресу. Скажіть, будь ласка, як повернути цикл, одразу дякую.

Ответы врачей 1

28
 Тараненко Юлия Васильевна
Тараненко Юлия Васильевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ «Гармония здоровья», г. Киев, гинеколог-эндокринолог.
Телефон: 097 662 51 96
Доброго дня! Питання скоріше в фіни і маси тіла і швидкій втраті, а не в продуктах якими ви харчуєтесь. Багато жирів, амінокислот, білків і мікроелементів можна замінити вітамінами. Потрібно звернутись до лікаря, обстежити гормональний фон , провести УДЗ діагностику. Визначити дефіцит маси тіла при вашому рості і підібрати коректне лікування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.