Андрій | 2021-02-15 10:08:24

Місячні

Ситуація така 49 день циклу,немає місячних , робили тест на вагітність , не вагітна,робили тест крові на вагітність , нічого показник 1.08 ,менше 5 , але немає ще місячних , була ситуація перед новим роком , пила постинор ( екстерна контрацепція ) цікавить чому немає місячних ? вже ж таки це вагітність ?

Ответы врачей 1

28
 Тараненко Юлия Васильевна
Тараненко Юлия Васильевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ «Гармония здоровья», г. Киев, гинеколог-эндокринолог.
Телефон: 097 662 51 96
Доброго дня, вагітність виключена по скільки кров на хгч 1..03 - негативний результат. Відсутність менструації може бути по двом основним причинам : 1. Дизгормональні порушення на фоні прийому Пастинорма. 2. Дизгормональні порушення на фоні вікової перестройки гормонального фону. В любому випадку раджу в першу чергу зробити узд органів малого тазу, після чого вирушити на рахунок дообстеження на гормональни, якщо в цьому буде необхідність.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.