Коля | 2021-01-29 17:33:32

Нос

Доброго дня Вадим Ігорович це ви відповіли на моє перше питання Якщо є надмірна кількість фізіологічного слизу через анатомічні особливості у носі тоді звичайно ці виділення будуть подразнювати ШКТ. Проведіть ендоскопію порожнини носу та носоглотки. Будьте здорові І ще питання наприклад на ренгені або якось по іншому про це дізнатись неможливо наприклад лор гляне в ніс він цього не побачить ? Треба обовящково зробити ендоскопію так? Бо мені вже робили операцію (по перше зробили не добре по друге перед операцією я тільки здав аналіз крові з пальця . Ніякого ні ренгену ні ендоскопії мені не робили просто глянули в ніс і зробили операцію яби ще у вас хотів спитати з якими словами мені потрібно звернутись до лора? Зробіть мені ендоскопію порожнини носа і носоглотки ?

Ответы врачей 1

589
Бойко Вадим Игоревич
Бойко Вадим Игоревич
лор, отоларинголог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВІННИЦЬКА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ ЦЕНТР МАТЕРІ ТА ДИТИНИ, та МЦ Евіденс
Доброго дня, рентген історичний метод візуалізації на сьогодні,КТ сучасний метод, можна зробити але не будемо забувати про витрати та опромінення! При даних симптомах, що у Вас, Вам мають самостійно запропонувати ЛОР лікарі провести ендоскопію (це є золотим стандартом діагностики!!!+ дійсно коректні лікарі),без ендоскопії огляд буде не повний нажаль!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.