Ольга | 2021-01-23 15:38:18

Дитяча неврологія, плач у сні

Дитині рік і 7 міс..засинає тільки з груддю та в машині. Недавно почалися сильні плачі у вісні..вигибається,відштовхує,напружується,сильно кричить...даю груди заспокоюється.Потім буває знову крикне мама і прижимається в обійми.Це відбувається десь о 3 год ночі,до того звечора спить спокійно. Можливо це пов'язано з порізуванням зубів..і ще стала закінчувати ГВ... Раніше було за вимогою,тепер тільки на сон...і вночі..але до тепер 2 -3 рази вночі смоктала і далі спокійно спала.Переживаю щоб не якісь епілептичні напади.І ще хотіла попросити оцінити розвиток на її вік: 1. Говорить мама, тато,баба,дідо,дядя,тьотя,дай,на,де, нема,там,кака,фу,йойой(коли щось натворить),Коко,куку,ціця,пупа,цяй(чай),я(показує на себе),відповідає один (коли питають скільки рочків), Юля (коли питають як звати),пока,салик (шарик),м'я(м'ячик),Ія (Іра),Ксім (Максим),ще,всьо,це,говорить як каже собачка,корова,козичка,мишка,киця,дощ.Говорить не завжди, тільки коли хоче...і в більшості коли я її прошу.Показує частини тіла, в книжках показує тварин і т.д..Виконує всі прохання.Любить гратися з ляльками (годує,вкладаю спати),з кухнею (варить кашу,наливає чай..ховатися,доганялки.з іншими дітьми не дуже грається...восновному бігає за ними,і спостерігає десь рядом.Деколи якщо не даю груди або шось,шо вона хоче може сильно істерити ,шо аж трясуться губи.,Раніше ніяких проблем по неврології не було (крім гемангіоми на чолі), роди в срок,природні,8/9 по Апгар. Дитина активна,добре грається.Перші зуби прорізалися в 6 місяців (теж тяжко прорізається,але таких істерик не було...просто плакала,а зараз вся напружується і відштовхує...,зараз є 14, прорізається останній клик...Чи може це бути з цим зв'язано..?

Ответы врачей 1

25
Яценко Екатерина Валентиновна
Яценко Екатерина Валентиновна
невролог детский, невролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Место работа – Неврологическая клиника доктора Яценко.
Телефон: +38 050 33-77-371
Доброго дня! Щоб заспокоїти ваші переживання, Вам потрібно потрапити на прийом до дитячого невролога. Після огляду дитини та вивчення ваших переживань, лікар зможе відповісти на всі Ваші питання. На жаль, віддалено це зробити неможливо(.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.