Юлія | 2020-11-20 13:42:20

Дитячі аналізи

Добрый день. Дитина 10 років хлопчик ходить на спортивну секцію по боксу. 2 тижня назад на боксі стошнило вирвав. В той день перед тренуванням поїв вареники з сиром. Я думаю що це тому що поїв незадовго до тренування. Я йому все дала від отруєння до вечора симптомів як таких вже небуло. На другий день почалась тошнота по ранкам і бувало дньом. Я давала кріон сорбекс і льон зранку ще домдрид. Всеодно тошнота була. Були у лікаря поставили діагноз рефлюкс. Деспепсія. Узд зробили норма. Зонд неглотали. Діагноз ставили по симптоматиці і пальпації. Приписали гавіскон і фосфалюгель. Аналіз загальний крові в нормі все кромі гемоглобін 157.При цьому лікуванні трошки покращення є. Але незовсім. Що ви порадите? Дуже переживаю. Дякую.

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте, наблюдение за состоянием , диетическое питание, продолжить лечение. И на данный момент контроль состояния.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.