Юрій | 2020-10-01 22:06:29

Сік простати

Від мене дуже сильний дух стоїть після ерекції. Це не питання гігієни. Моя гігієна виняткова. Це навколо мене. Я нічого не чую. Я лише вловлюю якісь натяки у повітрі на запах довколо мене. Постіль може пахнути. Запах різний. Пахне, буває, солодко як сік простати. Специфічно. Буває різкий, неприємний, буває, віддає мочою. Мийся, не мийся, він стоїть довколо мене, це не гігієна. Навіть просто в побуті сексуальне збудження вже завершується цим духом. Щось мусить "клікнути", тестостерон, чи що, є така думка в мене. Це багато років зі мною. Коли пішла жінка, я дуже переживав і ні з ким не хотів зближатися, але сексуальні потреби були сильні і переважно завершувалися нічною ерекцією кілька років. Стримування було присутнє. Таке от. У лікаря був, всі аналізи можливі і неможливі, навіть узі простати робили, яєчок, уролог мене привітав і сказав найти собі когось, щось таке. І сходити до терапевта. Але на роботі, коли це стається всі знають, що сталося минулої ночі. Ваша думка?

Ответы врачей 1

1071
Чумак Александр Анатольевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Место работы: КНП «КДЦ» Шевченковского района г. Киева, филиал №3, ул. Рижская, 1 ( м. Дорогожичи).
Телефон: Телефон: ( для сообщений) 099-500-09-09 Сайт: chumakurolog.com
На мою думку в першу чергу треба виключити інтоксикації, порушення обміну речовин -здати загальноклінічні аналізи: загальний аналіз крові , загальний аналіз сечі, біохімія крові а саме печінкові проби , ниркові проби, аналіз калу, кал на дисбактеріоз (більшість запахів організму як правило обумовлені присутніми в тому чи іншому середовищі індивідуальної для кожної людини флори , котра внаслідок своєї життєдіяльності дає є певний запах). Якщо загальноклінічні аналізи нормальні то нічого небезпечного цьому стані немає, і дане питання дійсно носить академічний характер і можна обстежуватися дуже глибоко, так і не знайшовши відповіді (питання імунології , гістохімії, фізіології і тд.). Не виключаю що якесь відношення до вказаних скарг може мати і емоційна сфера.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.