Віталій | 2020-08-15 14:19:46

Дисфункція

Доброго дня. Я періодично стикаюся з проблемою еректильної дисфункції. Виникла вона у мене після весілля близько 3 років тому і протягом місяця я не міг займатися сексом. Далі проблема пройшла цілком , але повернулася через рік внаслідок стресу і так само тривала місяць. Я нічого не приймав , ерекція просто через місяць з'явилася само собою. Потім усе було гаразд , ми з дружиною зачали дитину . Тепер після того ,як вона народила і ми пробували займатися сексом , то виходить через раз. Кілька разів статевий акт відбувся без проблем. А під час інших ерекція з'являлася під час прелюдії , але і зникала під час прелюдії. Коли не зникала , то було передчасне сім'явиверження. Порадьте , будь ласка , що можна зробити , бо дружина думає ,що проблема у ній і як тільки ерекція зникає під час акту , то все закінчується і не пробуємо її відновити.

Ответы врачей 2

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Еректильну дисфункцію спочатку конкретизують в діагнозі при обстеженні (простатит, СТОСН, гіпоандрогенія, ....), а потім будуть вам рекомендації по лікуванню.
1543
Фоминов Олег Эдуардович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ "Юниклиника": 2012 - настоящее время
Телефон: +7 910 932 62 05
Посоветую обратиться к специалисту: врачу-сексологу, т.к., Ваша тема/проблема требует определённых действий/изменений в сексуальном сценарии и простым советом здесь не обойтись! Подробно в диалоге - см. контакты в моей анкете на сайте.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.