Альона | 2020-04-28 13:55:29

Клищ

Добрий день. Мені 56 років. Протягом 5 міс таке відчуття що в мені щось в середині лазить по обличчю по ногах чи вискакує, припускаю що це кліщ,зовнішніх ознак майже нема окрім того що дуже малесеньке покрасніння на обличчі але може ще бути від мазі. Користувались іхтіолова мазь , бензилбензоат, уколи робили івермектин досить інколи помагав укол але потім знову все верталось. Тому чекаємо вашої відповіді. Дякуємо .

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Можливо у вас синестопатія, яка пов,язана з неврозом, парестезіями. Один із методів діагностики - призначають адаптол чи гідазепам - якщо відчуття зникають, або зменшуються, то виставляється діагноз і призначається відповідне лікування. Препарати від паразитів дуже часто викликають подразнення шкіри. А потім, навіть запах цих препаратів (ви можете вже його не відчувати носом), залишившихся на одежі, постілі, визиває різні відчуття дискомфоту.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.