Марія | 2020-04-27 11:50:53

Мигдалик, хронічний тонзиліт

Доброго дня ! Мені 40 р. На фото показала змінений лівий мигдалик. Підкажіть будь ласка, що з ним таке і що робити? Передісторія така: маю хронічний тонзиліт, поболювало горло, хотіла почистити мигдалик, який на вигляд підпух, а після моїх маніпуляцій з'явилося ота внизу штукенція - біла наче гулька. На дотик вона була трохи болюча. Це декілька тижнів тому . Після численних полоскань, запшикувань Фортезою стала ніби менша і блідорожева, але не зникає. Болю в горлі немає, лише дискомфорт, утворюється слиз і я механічно відчуваю ту набряклість, особливо при ковтанні. Лімфовузли не збільшені. Температура була 37,2-37,4. Зараз біля 37. (Але це моя норма) Дуже дякую за Ваші коментарі та рекомендації!

Ответы врачей 1

2515
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрый день. Это киста ( инкапсулированый казеоз), когда попадаете к доктору,  он вам ее вскроет и уберет содержимое. При тонзиллитах такое часто бывает.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.