Вероника | 2020-04-17 18:26:09

Прлблемная кожа

Доброго дня, вже давно є проблема шкіри обличча , особливо проблемною є Т зона , а саме лоб ,з одного боку шкіра суха(також шалушиться і хочеться почесати), але одночасно жирний блиск присутній, також є відчуття чутливості після використання косметичних засобів. Користувалась різними гелями , скарбами ітд. Намагалася підібрати по своєму типу шкіри (щоб не пересушував) , але коли стало ще гірше - взагалі відмовилась від косметичних засобів, на даний момент ніяк не догялядаю за шкірою (боюсь зроби ще гірше) Дуже часто не підходять крема, єдиний зволожуючий крем Нивеа интенсивно зволожуючий підійшов для шкіри ,але всеодно потім шкіра звикає..Взагалі я з дитинства алергічна... Також відмовилась від вмивання прохолодною водою (не кажучи вже про теплу) ,тому що знову ж таки погано сказується на шкірі.. що можете порадити в такому випадку?

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
В нормі шкіра сама себе лікує, відновлює. Якщо недостаток віт. А, то і морква, і чорниця не допоможуть, бо він усвоюється в присутності віт. Д. Почніть потроху засмагати і організм буде насичуватися віт. Д.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.