Иванка | 2020-04-15 18:37:59

проблема с сексом

Доброго дня. Скажіть будь ласка що може впливати на наше бажання або не бажання займатися сексом. Моя проблема полягає на небажанні свого хлопця, не можу сказати точно чи це небажання тільки його чи сексу в цілому. В мене проблеми з гормонами в мене полікістоз яєчників і матки. Я проходила курс лікування таблетками Діане 35 під час приймання таблеток, зрозуміло, що я нічого не хотіла і лібідо було 0. Але вже пройшло 2 роки як я не приймаю їх але і надалі я нічого не хочу. Проблема ще полягає на тому що мене нічого не збуджує, тавіть коли я дивлюся фільми для дорослих збудження приходить з часом або взагалі не приходить. Я періодично задовільняю себе сама і це приносить мені більше задоволення ніж мій хлопець. Мені це зовсім не подобається але буває так що я про секс взагалі можу і не згадувати по декілька місяців. Ще декілька років тому в мене все було добре а потім після операції на яєчнику ( лапероскопія) і прийняття Діани все змінилося. Що мені робити в такій ситуації ? Коли здаю аналізи на гормони то вино показують що все в нормі.

Ответы врачей 2

1543
Фоминов Олег Эдуардович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ "Юниклиника": 2012 - настоящее время
Телефон: +7 910 932 62 05
Обратиться к специалисту: врачу-сексологу! Проблема решаема! Подробности можем обсудить в диалоге - см. контакты в моей анкете на сайте. Любви и удачи Вам!
17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Є кілька психо-сексологічних причин, при яких відсутнє або понижене лібідо (сексуальна аверсія, алібідемія, гіполібідемія, слабка сексуальна конституція, диспареунія, невроз невдачі....). Жінки рідко збуджуються від перегляду еротики... . Приходьте... удвох - будемо намагатися гармонізувати відносини з партнером.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.