Марина | 2020-04-13 11:31:59

Тошнота, втрата апетиту, болі в правому боці

Добрий день! У моєї мами онкологія молочної залози, є невеликі метастази в кістках, через що були болі, мама пила кетанов, колола часто деклоберл, інші знеболювальні. Болі після опромінювання стали меншими, але з'явилися інші проблеми: тошнота, втрата апетиту (за останній тиждень мама схудла на 2 кг), болі в правому боці, проблеми зі стулом. Порадьте, будь ласка, що можна зробити, щоб поліпшити мамі стан. Через карантин не можемо піти до лікаря на прийом. Заздалегідь дякую!

Ответы врачей 1

87
Зайченко Анна Михайловна
Зайченко Анна Михайловна
гастроэнтеролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: CitiDoctor, город Киев, пр-т С. Бандеры, 17/1
Телефон: 044 333 4885
Доброго дня Марина ! Чи були призначені на «прикриття» НПВС ( знеболювальні препарати ) інгібітори протонної помпи ( омепрозол, пантапрозол , рабіпразол) ? Які позначки біохімії крові ? Чи обстежували жовчний міхур ( узд чи КТ) для виключення жовчнокам'яної хвороби ? При закрепі можна приймати лактулозу або макрагол. Обговоріть ці питання з лікуючим лікарем тому, що не спостерігаючи пацієнта і не маючи можливості ознайомитись з історією хвороби - можна завдати шкоди пацієнту. Будьте здорові !
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.