Ірина | 2020-04-12 23:32:01

Гострий цистит?

Здрамтуйте! Раптово з'явились біль та печіння внизу живота та сечових шляхів, часте сечопускання з неприємними відчуттями. Відчувається дискомфорт в області нирок (неначе тягне). Температури та крові наразі немає. Біль і під час сечопускання, і між ними. Постійне відчуття позиву до туалету. Одразу почала пити по 2 табл. Урофурагіну та Нітроксоліну, настій мучниці. Чи потрібно якісь інші ліки та антибіотики? Які саме? Пройти обстеження наразі проблематично через карантин. З анамнезу: останній раз був гострий цисти з сильним больовим синдромом і кров'ю в серпні 2018р. Лікування - стаціонарне. Препарати - не пам'ятаю. Дякую за відповідь!

Ответы врачей 1

804
Люлько Сергей Владимирович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: +380675000249 www.LiulkoMD.com.ua (персональный сайт) Киев, Центр урологии, ЛДЦ "Добробут", ул. Семьи Идзиковских, 3
Ирина, сдайте хотя бы общий анализ мочи и, при возможности, УЗИ мочевого пузыря. Если вам больше 50 лет или есть выделения из влагалища, то обязательно пройдите осмотр у гинеколога.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.