Екатерина 45 лет | 2020-04-10 09:32:27

Як вилікувати хронічний фарингіт

У мене хронічний фарінгіт, в звязку з карантином, що в нас в країні я не можу вживу піти на прийом до ЛОРа. Що не роблю, полегшення тимчасове. І знову ті ж самі симптоми-першіння, біль в горлі. І так вже 3-й місяць. Горло червоне з пролжилками виступаючих вен. Може порадите ліки, які треба поприймати, чи що робити. Все почалося с банального ОРВі температура спочатку була підвищена до 38,5 це було в кінці січня, потім почався кашель , біль у горлі. Кашляла так сильно , що нарвала собі живіт. Непрофесійно до мого лікування віднісся наш місцевий терапевт, лікувала замість фарингіту трахеіт. З гострої форми перешло в хронічну. Я звернулася до ЛОРа , що зробила мені ларингоскопію ротової порожнини. Вона поставила діагноз і призначила лікування. Кашель , що мучив мене пройшов тільки зрідка відкашляюсь, коли драпане щось по горлу, алеж вже 3-ю неділю що не роблю і інгаляції з декасану, полоскання і мазання горла масляним розчином хлорофіліпту, полоскання травками , полоскання настойкою прополісу і пью його вже аж погано від нього нічого не допомагає, також прискання дефлю сільвер і льодяники юджика все без толку. У мого чоловіка теж саме, що і в мене. Що робити порадьте будь-ласка?

Ответы врачей 1

2515
Колпакова Марина Анатольевна
Колпакова Марина Анатольевна
отоларинголог детский, лор
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрый день. Уберите сейчас все препараты ( особенно декасан, но сушит слизистую). Сдайте бак.посев из зева на флору и чувствительность к антибиотикам. Возьмите сейчас только Хепилор в растворе, на 50 мл воды 10 мл р-ра и 2 раза в день, полощите до 5 дней.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.