Інна | 2020-04-10 00:00:29

Кашель, ларингофаринготрахеїт

Доброї ночі. У мене питання характеру про кашель, я хворію з 11.03.20, весь час ставили грві.ларингофаринго трахеїт, кашель був сухим, потім вологим, і на фоні цього ще десь підхопила вірус, тому кашель зменшувався і через деякий час знову посилився до приступів (що легені побачу). Лікувалась сиропом доктора тайса, ісла, інгаляції пульмікорт, пастилки тантум верде, 4.04 зробили регтген - діагноз побачили пневмонію верхню правобічну, в той же день зробили КТ і все чисто, зараз допиваю сироп бронхолітин і пастилки анзибел. Дотримуюсь усов карантину, багато вживаю рідини (1,5 -2л), зараз кашель ще є, періодично покахикую, інколи відходить мокротиння, інколи сухий, поверхневий. Сплю я спокійно, без кашлю. Питання ось в чому, знову звертатись у клініку не хочеться (щоб не наражати себе і лікарів), чи можу в такому стані ще прийняти сироп пакселадин або аскорил ( так як уже були у мене випадки затяжного кашлю і тоді прописували саме такі сиропи) чи закінчити лікування і так як трахеїт довго лікується почекати?

Ответы врачей 1

6291
Рыльцов Александр Юрьевич
Рыльцов Александр Юрьевич
терапевт, пульмонолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Харьков, Украина
Телефон: +38-066-194-83-81, +38-096-909-87-96, +38-093-364-12-75
Доброго дня, Інно! Пропоную Вам вислати мені на імейл архів диску КТ, фото знімка, аналізів. Тоді буде предмет для обговорення. 
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.