Катерина | 2020-04-09 19:16:22

Почервоніння обличчя

Доброго дня, близько двох днів тому в мене виключно на вечір, з'являлась 'типу' пляма, знаходилась на 2-3 см нище ока. Я відповідно на вечір помастила кремом заспокійливим. Зранку все пройшло. Вчора ввечері все повторилось, але вже на двох щоках. І потім знову зранку все зникло. А от вже по обіді сьогодні, вони з'явились знову, але вже в більшій кількості, на лобі, на двох щоках, на носі і на одній половині обличчя ближче до вуха. Ці так звані плями, не мають чіткого контуру, але дуже сильно печуть і присутній свербіж. В мене часто червоніє обличчя, як правило це просто більше чим рум'янець, трішки сильніше. Але це вже налякало. Розміром та формою почервоніння різні, але в районі монети-гривні української. Шкіра так щоб дуже проблемна, то не дуже, але дуже чутлива. Але такого ще ніколи не було. Була оці три дні багато на вулиці, на сонці. Але алергії на сонце не мала ніколи. Якщо маєте можливість, дайте будь ласка відповідь. Розумію, що дану проблему потрібно бачити і так можливо ви не зрозумієте, але хоч приблизно, що з цим робити.

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Якась ерітема на щоках. Причин багато, в т.ч. і сонце, і превтома, і вегетосудинна дисфункція, і токсикодермія, і Рожеві вугрі....... . Це дерматит. Лікар встановлює причину і лікує по протоколу.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.