Мирослава | 2020-04-02 00:03:32

Біль у шиї

Доброго вечора! Чи можлива ваша консультація? Оскільки на даний час карантину не дуже хочеться ходити по поліклініках та лікарнях, тому що не дуже гостра проблема. Щоб не допустити до погіршення, тому прошу Вашої поради тут. Як можливо зможу описати.У мене почала боліти шия, щось стріляє і появляється біль ( також хребет поболює ,і біль у п'ятці але це терпимо) спочатку з однієї сторони шиї, пізніше з другої. Мастила мазями, не дуже помагало ( хоча колись при такій проблемі допомагали мазі) я почала пити капсули Наклофен дуо. Не дуже сильно помагає, я постійно відчуваю напруженість і важкість у шиї і плечах ( не розслаблена) і від цієї напруги ниє шия і плечі, важкість у голові. Коли повертаю голову, чую хрускіт у шиї. Можливо я не вмію так описати проблему. Але читала симптоми шийного остеохондрозу, то в мене вони наявні. Чим на даний час я можу собі допомогти,завдяки Вашій пораді аби не було надалі гірше. Дякую!

Ответы врачей 1

325
Хонда Александр Валериевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, КМКЛ №1
Телефон: 067-726-00-65, [email protected]
Здравствуйте, в домашних условиях очень эффективно ношение воротника Ортобафф 1-2 часа в день и на ночть можно пить миорелаксант ( например сирдалуд)
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.