nadia.didur1 | 2020-03-30 18:04:37

Травма пальця на нозі в дитини

Доброго дня. 4 місяця тому дитина 2 р притиснула до дверей великий палець на нозі. Витиснувши кров як могла і приклала холод трохи зняла біль . Палець розпух і за д екілька днів став темностнім. Коли припухлість пройшла за рекомендацією лікаря з поліклініки пропарювала пальчик в воді з господарським милом а після прикладати левоміколь. Так робила 1 тиджень. Колір нігтя змінився на жовтуватий. Зараз він такий і не злазить і невідростає. Що робити?

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
"за рекомендацією лікаря з поліклініки пропарювала пальчик в воді з господарським милом" - Сумнівний вибір лікування! Ніготь зазвичай не злазить одразу, а поступово з ростом, і так само дуже повільно відростає новий. Чи правильно у вас все йде, може скахзалти лікар лише на очному прийомі. Рекомендую спостерігатись у дитячого ортопеда чи дитячого хірурга.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.