Маряна | 2020-03-28 18:43:03

нерегулярність місячних

Доброго дня.У мене не є регулярні місячні.Зараз затримка 13 днів.Після статевого акту без контрацепції були темно коричневі помазання.Робила тест тиждень тому -негативний.4 місяці тому була на консультації-відповідь.гормональний збій.Перевіряли всі органи в середині-все в порядку.Що порадите?

Ответы врачей 1

181
Лахно Игорь Викторович
Лахно Игорь Викторович
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Харьков, Украина, Харьковский городской перинатальный центр, кафедра перинатологии, акушерства и гинекологии
Телефон: 0955347208
Вельмишановна пацієнтка! Якщо, дійсно, у Вас не встановлено ніякої конкретної патології (наприклад, полікістоз яєчників), то можна провести індукцукцію менструації (норколут або дуфастон по 1 табл. 2 рази на добу 10 днів), а потім приймати будь-який комбінований гормональний контрацептив на протязі 3 циклів. Проте, у ідеалі слід провести УЗД і дослідження рівня пролактину на 1-3 день цикла (слід враховувати епідеміологічну ситуацію в країні - карантин).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.