Оксана | 2020-03-22 16:47:14

Проблема з шкірою

Добрий день. У мене ще у грудні сталася проблема. На руці на середньому пальці стали дрібненькі прищики і дуже свербіж. Через трохи часу розкидалось по всіх пальцях. Алергії ніколи не було. я звернулася до дерматолога . сказали що то запалення під шкірне. Призначили лікування на 2 тижні. Від алергії таблетки , мазь, і для протирання хлоргексімед. Пройшло, а через тиждень знову вилізло. Знову звернулася до лікаря на прийому був інший доктор. він призначив. Лікування 2 уколи колоти 1 раз в тиждень, таблетки від алергії та мазь -крем. Полегшення прийшло від 1 укола. Лікування прийняла 2 тижні. І знову через тиждень все повернулося тільки добавились прищі на ліктях одночасно. Той же лікар призначив л цет, Дексаметазон, Молексім крем. Пішов 2 тиждень лікування і нуль результату свербіж і на пальці вже ніби кірка. Більше ніде не свербить. Думала може на гель лак. Зняла вже тиждень, а змін немає. ЩО я маю робити .Зараз карантин. А шкірдиспансер знаходиться в приміщенні Інфекційної лікарні..Я з Волині.

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Дісгидротична екзема (дісгідроз, водяниця) лікується по протоколу та альтернативними методиками. Зараз повинні впроваджуватися дистанційні консультації для деражавних та комунальних закладів охорони здоров,я (у мене, як у приватного лікаря, вони платні - по Вайберу з гарними знімками).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.