Анатолій | 2020-03-11 21:15:41

Заніміння та болі цілої половини тіла.

alt Доброго дня. Дружині 26 років. Періодично трапляються кризові заніміння практично цілої половини тіла. Починається з того що "пливе зір", біль в ушах, пропадає слух, почуття що зараз втратиш свідомість. Потім починає німіти ліва нога, ліва рука, ліва губа, пів язика. Все це не проходить протягом години, двох. При цьому починає боліти права частина голови. Лоб, глаз, висок, можливо затилок. Відчуття збільшеного тиску в оці. Причому зір падає. Потім поступово стає легше. На скорій відмахнулись, сказали що нічого серйозного. Щось вкололи (не до того було виясняти що саме), після чого пройшло. Сказали пити солодкий та добре настояний чай. Барбовал та таблетку гідозепаму під язик. Сьогодні було особливо довго і здавалось що ці дії не допомагають. Що порадите робити? До кого звертатись? Київ.

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте, рекомендован осмотр врача невролога(невропатолог), возможно дообследование в виде кт или мрт.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.