Алина | 2020-03-03 19:14:00

Холязіон

Доброго дня, моєму сину 2 роки, вже 4 місяці у нього халязіон лівого ока нижньої повіки. Чим тільки не лічили, мазі, каплі нічого не допомагає. Операцію боюсь робити. І ніхто нам про неї не говорить. Один лікар сказав карати алоє, чи допоможе воно? Чи можна ним капати!? Що нам робити?? Допоможіть будь ласка.

Ответы врачей 1

874
Дубровская Елена Александровна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника "Into-Sana"
Телефон: (044) 393-00-00
Доброго дня. Я розумію ваше турбування. Але халязіон така доброякісна штука яка швидко виникає, но сходить довго. Це як мішечок з піском, коли ми горлечко перев язуємо. До 6 місяців може бути і довше. У таких малих ми чекаємо, використовуємо процедури з Біоптрон( див інтернет) або видалямо. Або не чіпаємо і злегка масуємо. Все залежить від його розміру. Крім косметичного недоліка тут нічого боятись. Може вишліть фото? Хоч зорієнтуюсь))
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.