Наталія | 2020-03-02 20:27:17

Діагноз, причини

Доброго дня! Підскажіть нам будь ласка , до якого лікаря звернутись з нашою проблемою. Жінці 52 роки, за остані 2 роки вона дуже змінилась... її дії переходять всі межі розумного,може забратись і піти пішком до другого міста, їй завжди кудись нібито потрібно іти, вона постійно за щось хвилюється, то гроші потрібні, то роботи немає і так далі , бувають агресивні випадки, наприкладі, може виганяти з будинку людину яка там проживає, кажучи при цьому що це її будинок, буквально на дняг вона підстриглась на лисо, ні чим це не коментуючи, завести її до лікаря вона навідріз відмовляється, хоча інколи сама ж і погоджується що щось з нею не так, каже щось в голові коїться. Підкажіть будь ласка що робити.Які причини такої поведінки, чи не спадково це?

Ответы врачей 1

536
 Моргун Максим Владимирович
Моргун Максим Владимирович
психотерапевт, психиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, бул. Леси Украинки, 34, оф. 401. а так же Г. Киев, ул. Днепровская Набережная, 26-Ж, Офисный центр, кабинет 34. Частная практика.
Телефон: 099-176-55-33 (Viber) 067-58-58-901 (WhatsApp)
Доброго дня. Якщо вона відмовляється від огляду лікаря-психіатра, то треба, щоб ви (родичі) відвідали психіатра за місцем проживання і проконсультувалися, що робити в даному випадку. Можете подивитись статті 11, 12, 13 Закону України "Про психіатричну допомогу" від 2000 року (є в інтернеті).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.