Євген | 2020-02-27 19:45:16

Тріщини

Шановні дерматологи, Мій вік 52 роки. Будь-яку роботу я виконую виключно в печатках. Ні з якими агресивними рідинами не контактую. Протягом більш ніж 10 років у мене на шкірі долонь виникають тріщини. Ці тріщини дуже болючі і довго не загоюються. Фото додаю. Прошу підказати мені шляхи для пошуку причини виникнення цих тріщин. На правій гомілці у мене є ділянка пошкодженої шкіри. Ця проблема у мене з дитинства. Ці проблеми можуть мати як одну й ту саму, так і різні причини. Відповідь очікую отримати в наступному вигляді: Причина №1 (наприклад панкреатит). Вірогідність у відсотках. Шляхи діагностики. Шляхи вирішення. Причина №2 (наприклад холецистит). Вірогідність у відсотках. Шляхи діагностики. Шляхи вирішення. Причина №3. Вірогідність у відсотках. Шляхи діагностики. Шляхи вирішення. І т. д. Шкіра – це відображення стану наших внутрішніх органів. Немає хвороб шкіри, які не можливо вилікувати, якщо ми правильно встановили діагноз. Ні, навіть не діагноз, а причину! Сподіваюсь на допомогу досвідчених, кваліфікованих професіоналів, які мають досвід і можуть дійсно підказати мені шляхи пошуку причини, а не відповіді пустодзвонів типу » С этой проблемой вам следует обратится к дерматологу»!

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
На цьому сайті безоплатний консультант дає короткі консультації, а не повноцінні, теоретичні, з посиланнями на офіційну статистику, розписування курсу лікування по клінічних протоколах... . Віднайдіть в І-неті схему точок акупунктури чи Су-Джок терапії та порівняйте з вашими висипаннями - це буде відповіддю на ваші запитання.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.