Микола | 2020-02-26 12:36:01

Навантаження на спину при сидынны

Доброго дня! Пане, Дмитро, дайте будь ласка вашу пораду. Обираємо стілець для роботи за комп'ютером і знайшли ось такий ортопедичний Колінний стілець. Опис наче логічний, але турбуюсь про навантаження на коліна. Чи можна сидіти на таких стільцях і які від цього можутьбути негативи? Дякую вам за вашу відповідь!

Ответы врачей 1

102
Яровой Дмитрий Михайлович
Яровой Дмитрий Михайлович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Консультативно-диагностический центр Деснянского района г.Киева , "Хирургический центр полного цикла CitiDoctor"
Телефон: +380979169166
Доброго дня! Я не є прихильником застосування такої конструкції на постійній основі. 1. Вона не є універсальною. Наприклад, пацієнтам з патологією колінних суглобів вона може зашкодити. 2. Мало позицій регулювання. 3. Відсутність ліктьових підставок. 4. Створення постійного навантаження на клубово-поперековий м`яз і, відповідно, на поперековий відділ хребта.   Корекція і профілактика порушень осанки це питання не тільки і не в першу чергу до стільця. Потрібна активна робота з реабілітологом, нагляд ортопеда.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.