Святослав | 2020-02-25 14:30:11

погіршення зору

Доброго дня, Віктор! Мені 71 рік. два місяці тому я отримав контузію середнього ступеню ОД (ушиб палкою ока), крововилив в склисте тіло ОД, підвивих кришталика ОД. На другий день бачив предмети, як в тумані- після лікування в обласній лікарні туман трохи розсіявся і після двох місяців бачу трохи краще, але предмети ще в "димці". На відстані 30 см по стандартній таблиці читаю в таблиці 9-ть рядків з 12-ти. Капаю пілокарпін два рази в день і роблю комплекс вправ (стріляю очима), зрачок в діаметрі 8 мм і майже не зменшився- що можливо ще зробити щоб покращити зір після травми. Зір лівого ока також погіршився після травми в далечінь. З повагою до Вас, Святослав.

Ответы врачей 1

874
Дубровская Елена Александровна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника "Into-Sana"
Телефон: (044) 393-00-00
Доброго дня. Зір залежить і від розміру зіниці( вона поступово звузиться) і від стану очного дна. Про це ви не пишете. Тут потрібен огляд. Щоб повно відповісти на запитання.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.