Ліда | 2020-02-20 23:19:58

Раптова втрата зору на однім оці

Доброго здоров'я!Будьте добрі допоможіть,порадьте унас така ситуація:у бабусі раптово зник зір на оці після стресу,незадовго міряли тис190 був,зір не появлявся десь на третій день звернулись до Лікаря ,сказали що трісла судинах в оці,мікро інсульт від тиску,УЗД показало кров в оці як лікар обяснив зупиняєм кров збираємо в купу і робимо чудодійний укол,після має зір відновитись,як виявилось укол п'ять тисяч вроді інгібітор веґ вводять в око ,після уколу нажаль немає наразі ніяких змін бабця хвилюється неохоче інший робити укол бо каже що нічого недає ми розгублені незнаємо що робити ,скажіть чи дієва така методика у даній випадку чи можливе повернення зору ,бо наш лікар малословний і гарантій недає ,а ми і незнаємо що й дума ,будь ласка будьте добрі поможіть порадьте ,як і чи можна відновити зір у такому випадку,щиро дякую,будьте здорові?!

Ответы врачей 1

874
Дубровская Елена Александровна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Клиника "Into-Sana"
Телефон: (044) 393-00-00
Доброго дня. Тут важко відповісти без огляду і хоча б не побачивши заключення лікаря. Причиною може бути: тромбоз гілки вени, емболія гілки артеріі, волога форма макулодистрофіі. Напевне у вас макулодистрофія. Тоді Айлія. Прогноз залежить від розповсюдженності хвороьи, наявності крововиливу. Якось так. Може сфотографуйте заключення лікаря. Може швидше зорієнтуюсь.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.