Любов | 2020-01-21 00:02:21

варикоз

У мами варикоз на нозі нижче коліна, а вище коліна вздута вена. Недавно вона вдарилася у цю вену вище коліна і з внутрішньої сторони і з’явилися 2 червоні і тверді плями. При натисканні на них відчуває біль. Яку мазь чи таблетки порадите приймати до обстеження. Найближчим часом не має змоги поїхати на обстеження.

Ответы врачей 1

238
Родионов Алексей Сергеевич
Родионов Алексей Сергеевич
сосудистый хирург, сердечно-сосудистый хирург, флеболог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Главный военный клинический госпиталь МО Украины
Телефон: 067-764-55-12
Вам треба знайти цей час, бо у неї розвинувся тромбофлебіт на тлі варикозної хвороби і терміново потрібна консультація судинного хірурга і УЗ доплерографія вен. До того часу це місце мастити гепариновим гелем та починати приймати Детралекс 2 табл. 3 рази на добу 4 дні, потім 1 табл. 3 рази на день 3 дні і далі по звичайній схемі. Також будуть потрібні препарати для розрідження крові але їх призначить Ваш судинний хірург.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.