Микола | 2020-01-18 12:36:55

добрий день

Скажіть будьласка. При яких урологічних захворюваннях посилюються болі в паху при фізичному навантаженні. Історія: Після тренування в залі в мене зявились неприємні відчуття в ділянці пупка, а пізніше зправа внизу живота. Через 10 днів болі зявились в ділянці яєчка та зверху лобка зправа. Болі посилювались при ходьбі та бігу- особливо при фізичному навантаженні (підняття подушки,стільця,через 20 днів підняв дитину- болі посилились та збільшувався зверху канатик під час цього). Пізніше прооперувався(30 днів після), бо подумав що це грижа. Однак, хоча різкі болі після 15 днів пропали, ниючі відчуття ,час від часу зявляються та все рідше. На узд(після операції) сказали що це венки(варикоцеле). Уролог після операці- що це епідидеміт. Знайомий хірург- Фунікуліт. А ті що прооперували кажуть що це була клініка грижі(розширені ворота), і що через пів року й справді була б грижа в мошонці. Я розумію що поспішив з операцією, і це мене сильно тривожить. Та в мене не було болей при еакуляції чи ерекції, легка печія зправа і полегшення в кінці сечопускання, виділень із статевого члена не було(нізким не займався сексом ). Зараз жеж активний рух навпаки приносить полегшення. Скажіть БУДЬЛАСОЧКА що це в мене було, чи все ще є?

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте те симптомы которые вы описали действительно похожи на симптомы при наличии грижевого выпячивания.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.