Анжела | 2020-01-17 21:21:04

Я помічаю вмоєі мами психічні розлади

Доброго вечора! Питання буде поставлене на рахунок моєї мами. Ще років 2 назад було все добре. Хоча життя в моєї мами і доля не проста складне дитинство, потім скандали, постійні побої від відчима, можливо на фоні цього все і розвинулося. Вона почала згадувати все про мене, куди я ходила що робила і постійно наговорювати, ну ось наприклад колись я їй говорила, що був хлопець до якого я виходила гуляти, причому з мамою в мене були хороші стосунки я їй розповідала все і вона мені довіряла і ось коли пройшло вже 5 років вона вже як 1-2 роки говорить різну єрунду, що я там шлялась , ну і кучу різного про все що стосується мене та це ще не так страшне. В моєї мами завжди були проблеми зі здоровям, там болить голова, сердце. Але зараз вона постійно скаржиться на те що в неї віднімає ноги, що тяне волосся, вона роздирає до ран підборіддя, бо каже що там щось лазить, пішла до лікаря з серцем виписали таблетки, вона їх почала пить тепер каже мені по телефону що в неї тяне кров, вона чуствує як вона тече по тілу , що це лікар спеціально такі виписала таблетки щоб убити. Вона каже що проти неї всі настроєні, їй здається що на неї всі дивляться, що роблять якісь заговори, гноблядь це все вона розповідає, каже що її постійно хтось переслідує, ходять за нею, . Каже щоб я сказала хлопцю щоб його родичі за нею не ходили, що мої подруги за нею ходять, що до неї хтось когось підсилає.Я не знаю що робити. Страшно. Чи можна якось допомогти вернути мою маму адже вона ще зовсім молода їй 43. Я розумію що це все серйозно, адже сама медсестра. Є ще куча подробиць, які вголові не вкладаються. Що знею?Як допомогти, з чого почати?

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
Вочевидь це психотичний розлад. Треба звертатися до психіатра.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.