Люда | 2019-11-12 14:53:32

Головна біль

Здраствуйте, 2 неділі тому тривалий час була на вулиці сильний вітер, у вечері почала відчувати головну біль, , лице та голову обливало льодом Голова болить приступами, протягом 3год, на день, потім попускає, t коливається 37,2 то 37,6 протягом дня,була у невролога зробили узд голови та шиї.ренген,шийного відділу, ВСД, остеохондроз, призначили лікування уколи та крапельниці, 4уколи та 2 крап, прокапала, а результату 0, направили до отоларигол.зробили снімок,Фронтит, лікування :Синупрет Німесил. Серата, Нок-Спрей, лікуюсь 7й день на ніс краще, а головна біль триває, в тім'яній частині, і в заді, то пульсуюча у вісках,Аналізи в нормі, тошноти блювоти немає, головокружіння нема, боліла шия ,біль зникла, Торбує t, головна біль, очі рідні говорять блистят, та обличя ніби набрякше, безсоння.

Ответы врачей 1

2462
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Одесса, Украина, ул. Ак.Заболотного, 27, Одесская ОКБ, кафедра неврологии ОНМУ
Телефон: (8048)7500318
Необходим личный неврологический осмотр
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.