Микола | 2019-11-06 22:11:56

Проблеми з потенцією

Доброго часу доби. Можливо мій стан справ досить таки не стандартний та не простий. Хочеться почути Вашу думку. Мені 27. Постійний партнер у мене був років приблизно 8 назад, зустрічались десь 2 роки, секс був стабільно, все було ок. Після цього стабільних стосунків не було, а якщо якісь були, і все приводило до сексу, то зазвичай все закінчувалось навіть не розпочавшись: швидка еякуляція. Була залежність від порно, більше 10 років я займався мастурбацією, останні 4 місяці утримуюсь та хочу покінчити з нею. За останні 2 місяці у мене було 2 партнерки, та з жодною я не відчував збудження, мій член просинався кілька разів в штанях і потухав, як наслідок нічим хорошим це не закінчувалось. При цьому ерекція кожного ранку стабільно хороша. Після зближення з партнерками, та не доведення справи до логічного завершення, я ловлю себе на думці, що можливо причиною невдач є мій страх швидкої еякуляції, і розумію, що кожна така ситуація ще більше загострює мою проблему. Напевно моя історія тягне повноцінну консультацію і коротко відповісти не вдасться. Та все ж спитаю. Що мені робити? Та чи варто пробувати стимулюючі засоби (такі як "сиаліс") безпосередеьо перед статевим актом, щоб побороти страх та хоча б якось зрушити процес з місця?

Ответы врачей 2

1543
Фоминов Олег Эдуардович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ "Юниклиника": 2012 - настоящее время
Телефон: +7 910 932 62 05
Да, Вам нужна полноценная консультация, т.к., дело не только в страхе перед "быстрой эякуляцией".. Если нет возможности получить консультацию на приёме у специалиста: врача-сексолога, можно воспользоваться удалённым вариантом диалога - см. контакты в моей анкете на сайте. Проблема решаема! Удачи!
17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Невроз невдачі лікується у сексопатолога та психотерапевта. Сексуальність - це парна функція організму, тому в процесі повинна бути і партнерка, яка допомагатиме в лікуванні. Передчасна еякуляція теж лікується.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.