Світлана | 2019-10-27 22:16:13

Нирки здорові але не працюють

Добрий вечір! жінка, 63 р. Влітку почалися проблеми з нирками на фоні доброякісної пухлини черевної порожнини (міксома). У вересні видалили пухлину загальним обсягом 11 кг, однак проблеми з нирками лишились - а саме, завищений креатинін та сечовина. Діагноз поставили неопластична нефропатія, хоча УЗД показало, що нирки здорові і лікарі на УЗД ніяких відхилень не побачили. Уже більше місяця на гемодіалізі. Креатинін стабільно близько 500, сечовина близько 9. Анемія - низький гемоглобін, низький білок (57). Сечі дуже мало (близько 0,4 л на добу). Лікар каже пити до 2 л рідини в день, але від цього дуже сильні набряки. Лікування таблетками ніякого відчутного ефекту не дає. Порадьте, будь ласка, де ще шукати причини захворювання, чи може бути якийсь інший діагноз, які аналізи провести і чи можна стільки пити при гемодіалізі (за один сеанс забирають максимум 1,5 л).

Ответы врачей 1

2559
Иванов Дмитрий Дмитриевич
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Дорогожицкая, 9, НМАПО им. П.Л.Шупика, зав.каф.
Телефон: 050 4448788
По інтернету важно все розповісти, треба очна консультація. Пити не більше 1.2-1.5 л добу
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.