Емма | 2019-10-21 12:22:37

Біль в животі

Доброго дня, мене турбує біль в животі напротязі 4 днів,спочатку був гострий біль в в області епігастральної ділянки,який пропадав після обезболювальних,вздуття живота яке супроводжувалось болем і твердим животом,голодні болі вночі у супроводі з тошнотою,при бігу був різкий біль в низу живота з діареєю,тепер на 4 день колючий біль з боку лііого підребір'я який не проходить,посилюється при кашлі,ходьбі,або прощупуванні живота,біль колючий і ниючий постійно.Також присутнє відчуття гнилості в середині і неприємний запах з ротової порожнини.Допоможіть розібратись в цьому. До лікаря не зверталась за цей час,тому що не маю змоги.Раніше відвідувала гастроентерологів,і всі говорили різні версії. Мені ставили гастрит,рефлюкс шлунку,розлади уишківника,згущення жовчі.Призначали різні препарати вфд яких було гірше.

Ответы врачей 1

200
Габрикевич Кристина Викторовна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: . КУ «Днепровская ГП 5» г. Днепр ул. Гусенко 13
Телефон: +380501554187
Голодные боли могут говорить язвенном процессе ДПК, поэтому рекомендую сделать ФГДС + уреазным тестом. Если есть УЗИ органов брюшной полости не более 6 месяцев и ОАК не более 1 месяца ,присылайте ,будем разбираться . Обезболивающие не принимайте,это не та группа препаратов которая нужна , к тому же они и сами обладают ульцерогенным эффектом.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.