диана | 2019-10-15 19:31:09

голова

На потилиці, зявилось, щось на кшталт рани, яка загоюється. В минулому році. Мало зуд, схоже на перхоть. Перший дерматолог, поставив діагноз псоріаз, потім себорея. Лікування не допомогло. Другий лікар сказав, що це атипічний дерматит або псоріаз, лікували горманальним препаратом, допомогло на тиждень. Третій лікар поставив діагноз абсцесовидний мікоз, лікування теж не вдалось. Зараз рана збільшилась в розмірі, чухається і дуже болить, препарати не допомагають.

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Тільки місцеве лікування не допоможе, однозначно. Якщо це обмежений псоріаз, то диспансерний облік та тривале лікування. Спробуйте крем Іганержинг (по І-нету) та наситіть організм вітаміном Д-3 (загорати. риб,ячий жир, печінка тріски, жирна риба запечена в фользі, льняне масло...).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.