Наталія | 2019-10-03 13:38:56

Автоімунний тироідіт

Випадає волосся, погіршилась пам‘ять, відчуття кому на шиі. Здала аналізи, пройшла УЗД, заернулась до лікаря, яка призначила мені пити йосен, я повідомила, що 2 місяці п‘ю йосен, лікар відповіла, що якщо вже так хочете рриймайте Еутирокс 50 по 1/2 таб. на протязі 2 місяців. Підкажіть будь ласка, чи адекватне лікування при таких аналізах (фото додаю). Дякую.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Добрий день! Вірогідно, у Вас виявлено аутоімунний тиреоїдит із незначно зниженою функцією щитовидної залози - субклінічним гіпотиреозом. Поскільки у вас є скарги, які можна прив"язати до гіпотиреозу, що прийом Еутироксу може бути доцільним з контролем ТТГ через 2 міс. Якщо ТТГ нормалізується і покращится загальний стан, стан волосся, то можна пов"язати дані гормональні порушення і скарги. Якщо ТТГ буде в нормі, а симптоми без змін, то, вірогідно, симптоми не пов"язані. Доцільно паралельно приймати Йосен. Подальша тактика залежить від динаміки ТТГ та загального стану.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.