Вич

Подскажите есть риск заразиться вич В Стоматологии ?? Я Юрий.

Ответы врачей 1

677
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
фтизиатр, инфекционист, специалист по ВИЧ
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 0-800-50-30-80
Шановний користувач сайту likar.info! Ми з великою увагою ставимося до ваших повідомлень, щиро співчуваємо вам у переживаннях тривоги щодо свого здоров’я, однак інакше бачимо вашу проблему. Тривалий термін роботи Гарячої лінії дозволив нам накопичити унікальний досвід оцінки проблем наших абонентів та дієвих рекомендацій щодо їх вирішення. Ми переконані, що власне тривога про здоров’я і є вашою справжньою проблемою, що має нав’язливий (повторюваний) характер. Цей стан, безумовно, потребує корекції, оскільки часто шкодить здоров’ю не менше, ніж хвороби. На жаль, надати ефективну допомогу в таких ситуаціях дистанційно, шляхом телефонних чи письмових консультацій, неможливо. Більш того, ефективною в такій ситуації є саме відмова у дистанційному спілкуванні за вашими запитами, оскільки, ми сподіваємось, це все ж таки мотивує вас скористатись нашими рекомендаціями. Ще раз настійливо рекомендуємо вам звернутись особисто за очною допомогою до лікаря психіатра та психотерапевта. Для корекції вашого стану необхідно буде докласти зусиль та певного часу, налаштуйтесь емоційно на це. Дуже сподіваємось, що ви дослухаєтесь до порад наших фахівців і тоді ви зможете знову відчути себе спокійно і безпечно. Щиро бажаємо вам цього!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.