Зиновия | 2019-09-21 23:52:32

Диагноз и лечение

Доброго вечора! Підскажіть діагноз та чи потрібно приймати гормони. Результати аналізів у вкладенні Вік 39 років Значно збільшилась вага напротязі 2 років +18 кг Сухість шкіри, випадіння волосся, сонливість та втомлюваність протягом дня. Дякую.

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Добрий день! По результатах аналізів є підозра на наявність захворювання щитовидної залози аутоімунний тиреоїдит - хронічне аутоімунне запалення в щитовидній залозі (підвищені АТПО). Гормони вам точно не потрібні, оскільки ТТГ знижений, що свідчить про тенденцію до підвищення функції щитовидної залози. Перездайте аналіз крові на ТТГ, додатково - антитіла до рецепторів ТТГ, загальний аналіз крові, печінкові проби, глюкоза крові, проведіть УЗД щитовидної злоази та зверніться з результатами до ендокринолога, щоб уточнити діагноз щодо щитовидної залози та розширити діагностичний пошук причин ваших скарг.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.