Аліна | 2019-09-17 13:42:09

Затримка менструації

Добрий день! В кінці липня останній раз була менструація, і ось майже два місяці затримка. Вага 47 кг, зріст 158 см.Зробила УЗД - гіпоестрогенемія + узд щитоподібної залози( ознаки АІТ). Здала аналізи на гормони щитоподібної залози, результати: ТТГ - 5.48, Т4- 1.19, АТПО - 24 МО/мл. В минулому році здавала ці ж аналізи, ТТГ було в нормі. Скажіть, в чому причина цього розладу? І як лікувати?

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Добрий день! Підвищений рівень ТТГ при нормальному Т4 вільному свідчить про незначне зниження функції щитовидної залози, причина якої не з"ясована, оскільки рівень антитіл в нормі. Перездайте кров на ТТГ ів іншій лабораторії та додатково здайте кров на інші антитіла - до тиреоглобуліну, проведіть УЗД щитовидної залози. Додатково здайте кров на інші гормони - репродуктивні - для з"ясування причин порушення менструального циклу: ЛГ, ФСГ, естрадіол, прогестерон, пролактин, індекс вільного тестостерону, 17-оксипрогестерон. З результатми зверніться до ендокринолога та гінеколога.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.