Наталія | 2019-09-04 12:52:27

Вакцинація

Доброго дня. Цікавить питання по вакцинації. Дитині на даний момент 2,3 роки. Кололи перший раз вакцину Інфанрікс Гекса 28 серпня. Перенесла добре, температури не було. Інших вакцин ще не робили, ця перша. 2-3 жовтня наступна вакцинація. В поліклініці кажуть колоти Інфанрікс ІПВ або Пентаксим. Це вірно чи треба колоти другий раз Гекса? В пологовому гепатит не робили. Дякую.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, можна робити щеплення вакциною Інфанрикс Гекса (без хіб). З 3-х перерахованих вами вакцин цей варіант є найкращим за складом для вашої дитини - вона отримає 2- ге щеплення від дифтерії, кашлюку, правцю, поліомієліту і гепатиту В. Щеплення від гемофільної інфекції (хіб-інфекції) в віці старше 1-го року робиться 1-кратно, тому необхідності використовувати Пентаксим немає. Також можна зробити щеплення вакциною Інфанрикс ІПВ +окремо зробити щеплення від гепатиту В в той же день або з будь-яким інтервалом.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.