Владислава | 2019-06-13 20:28:17

Ротова порожнина

З'явитися на язиці прищики, була в сімейного лікаря він сказав що це через те що у мене проблеми з 12палою кишкою і що це не прищики а сосочки на язиці збільшились . Назначив лікування , через пару днів мій стан погіршився рани на язиці стали більшими і терпіти біль стало неможливо плюс до цього почали боліти дьосна , не могла ні їсти не пити , пішла до стоматолога він сказав шо у мене воспалились дьосна і потрібно мазати дьосна гельом що зняти запалення і полоскать ротову порожнину ромашкою. Минуло майже тиждень а біль не сходить. Я майже не їм та не сплю. Порокомендуйте щось щоб побистріше вилікувати це. Дякую.

Ответы врачей 1

262
Бакалова Елена Петровна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.Киев, Стоматологический кабинет при детской районной поликлинике на Ольжича, 16, Время приема по записи.
Я рекомендую Вам прийти до лікаря-стоматолога повторно. У Вас стан погрішується тому, що першопричина появлення болю в яснах, не знята. Необхідно прийти до гастроентеролога та коллегівально із стоматологом-гігієністом розписати план Вашого лікування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.