Вікторія | 2019-06-09 20:20:23

Помощь

Доброго дня, мене роками вже турбує одна дивна річ, коли я їм, то в мене появляється гулька і боляче тоді трохи їсти, воно якби коле. Воно місяцями непоявлятися, а як наприклад появиться вже, то на протязі місяця знов періодично буде. І відразу вона несухає, а так і є деякий час. Справа в тому, що я і до лікарів ходила, щитовидку мені провіряли, УЗД робили і лікар сказав що він нічого небаче. Що все нормально, але хіба це може бути нормальним? Вона каже, як напухне, то приходьте. Але ж напухає тільки тоді, коли я їм щось. Всі говорять, що перший раз про таке чують. Дуже чекаю на вашу відповідь, додаю фото, на ньому несильно видно, але вже хоть щось.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, найбільш ймовірно, ці скарги пов'язані з захворюванням слинної залози - сіалоаденітом (ще називають слинокам'яна хвороба). Вам потрібно звернутись до щелепно-лицьового хірурга.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.