Добрий день!

Добрий день!!! Моїй дочці зараз 3 роки, коли їй було 2 місяці, ми виявили у неї на лівій ніжці ущільнення (уплотнение) від бедра до коліна,більш до зовнішньої сторони ноги, звернулися до лікаря, нас направили до обласної лікарня, зробили знімок, показало, що пошкоджені підшкірні м"які тканини, направили нас у хіркргію, робили пунцію,нічого там небуло, птім робили узд сердечка, внутрішніх органів,все нормально, комбінація аналізів в нормі і при цьому нам пишуть діагноз слеродермія, назначають преднізолон на 12днів, амоксиклав... це коли їй лише 2 місяці, но нам сказав один старенький педіатр, що при таких аналізах це не є слеродермія порекомендував відмінити назначене лікування і просто за цім спостерігати. Ми послухали його і спостерігали, зараз їй 3 роки розвиток нормальний, у дитини хороша пластика, но то ущільнення не зникло, но и саме по собі на збільшилось. Росте ніжка і то собі з нею росте, но зараз то ущільнення почало деформовувати колінце до середини поки що ходить вона нормально, ми незнаємо, що робити, у нас в області таке вперше, можливо ви щось підкажете??

Ответы врачей 1

3986
Гужевский Игорь Витальевич
Гужевский Игорь Витальевич
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Воровского, 27, Институт травматологии и ортопедии АМН Украины
Телефон: 288 01 25; 067 408 21 27
Шановна Ірино ! Для визначення тактики лікування Ви можете звернутись на очну консультацію в клініку дитячої ортопедії нашого інституту.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.