| 2013-10-18 17:25:40

Мені 44 роки останнім часом я почала врачати зір де-які лікарі говорять що це повязане...

Мені 44 роки останнім часом я почала врачати зір де-які лікарі говорять що це повязане з шийними хребцями,я вже була в багатьох лікаріводні виписали каплі я ними користуюся ну мені здається, що вони мені нічого не допомагають.Я не бачу далеко, близько дуже добре, а далеко можна сказати не бачу.Допоможіть будь ласка!!!

Ответы врачей 1

4765
Красуцкий Виктор Иосифович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Димитрова, 5 Б, Главный врач офтальмологической клиники 'Эксимер'
Телефон: (044) 238 68 00
Шановна Діано! Проведіть УЗІ обстеження судин голови і шиї (доплерографію), щоб визначити, чи мають місце судинні порушення, як причина погіршення зору. Каплі не можуть вплинути на якість зору (якщо мова йде про загальний процес або синдром сухого ока). Проведіть комплексне обстеження зору в спеціалізованій офтальмологічній клініці, а також зробіть оптичну когерентну томографію (ОСТ) зорових нервів, макулярної зони і комп’ютерну периметрію. За всіма отриманими результатами лікар зможе підібрати подальшу оптимальну тактику лікування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.