| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! У мене з"явились болі і кров"янисті виділення під час дефекації

Доброго дня! У мене з"явились болі і кров"янисті виділення під час дефекації. Це триває вже більше місяця. Ці симптоми бувають не завжди,а тільки тоді, коли консистенція калу надто щільної консистенції. Підкажіть будь ласка що це може бути за захворювання, і чи можна пролікуватись самостійно без звернення до спеціаліста?Якщо можна, то чим і як? Вельми вдячна!!!

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день пані Оксано. Больові відчуття під ча дефекації та виділення світлої крові із анального каналу під час дефекації - це симптоми, які найбільш притаманні такому захворюванню, як хронічна анальна тріщина. Корисну інформацію про це захворювання та методики його лікування Ви можете отримати на сайті www.vrach-proctolog.com.ua. Однак моє заключення носить тільки теоретичний характер. Для постановки правильного діагнозу необхідний очний огляд кваліфікованого проктолога. В даний же момент поприймате наступне: 1) "Флебодіа 600" по 1т 3 рази на день 5 днів, далі по 1т в день 1 місяць. 2) Мазь "Пострезіан-форте" вводити в анальний канал 2 рази на день (ранком та ввечері) та після випорожнення 7 днів, далі мазь "Постерізан" вводити 2 рази на день 3 тижні. 3) Дієта - харчуйтесь таким чином, щоб у Вас був мякий та регулярний стілець. 4) Для нормалізації дефекації, зменшення травматизації анального каналу користуйтесь зустрічною мікроклізмою - при виникненні позива на дефекацію вводьте мікроклізму (100мл олії+100мл води) и через 5-10 минут пробуйте оправляться. Буду рад если мои рекомендации Вам помогут. С уважением Ткаченко Федот Геннадьевич.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.