| 2013-10-18 17:25:40

Необхідна термінова допомога. Захотіла схуднути - схудла на 15кг десь за півроку

Необхідна термінова допомога. Захотіла схуднути - схудла на 15кг десь за півроку. з 63 до 48кг. З харчування виключила солодке, мучне, в основному їла фрукти, горішки. Мені 29 років, зріст 170см. З листопада почала ходити в спортзал, оскільки організм послаб, хотілось відновитись. Тепер маю величезну проблему - часто зриваюсь і їм в не нормальних кількостях, при тому що відчуття голоду не має. Потім себе кортаю, плачу і мучаюсь, оскільки наїдаюсь до такої степені, що болить і живіт і голова і взагалі стан організму ніякий. Їм що попало і не можу контролювати цей процес, зупинитись вчасно не вдається. Боюсь поправитись і потім не їм, виснажую себе тренуваннями. Я від цього стомилась, морально не витримую. Спочатку це було рідко, зара зриви дуже часті. Ходила до психолога...сказали треба порада дієтолога.

Ответы врачей 1

1103
Самойленко Наталия Александровна
Самойленко Наталия Александровна
эндокринолог, диетолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Центр здорового материнства
Татьяна, доброго дня! Да, действительно при такое проблеме, необходимо работать с диетологом. Одним советом не обойтись. Как правило, для полного решения проблемы, требуется несколько консультаций. Советую обратиться к специалисту по месту жительства.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.